Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@12:20:10 GMT

نعیمه نظام‌دوست را چه کسی معرفی کرد؟

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۸۰۳۶

نعیمه نظام‌دوست میهمانِ چهل‌تیکه شد. بازیگری که او را به کار‌های طنز و کمدی و حتی کودکانه‌ای مثل کلبه عموپورنگ دیده‌ایم. شبی که بیشتر با اشک‌ها و بغض‌های این بازیگر همراه شد؛ وقتی از دوستانش مثل ماه چهره خلیلی صحبت شد.

خبرگزاری میزان - نعیمه نظام‌دوست میهمانِ چهل‌تیکه شد. بازیگری که او را به کار‌های طنز و کمدی و حتی کودکانه‌ای مثل کلبه عموپورنگ دیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبی که بیشتر با اشک‌ها و بغض‌های این بازیگر همراه شد؛ وقتی از دوستانش مثل ماه چهره خلیلی صحبت شد.

او آبان‌ماه ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمده و به تعبیرِ خودش از دوران کودکی به تئاتر علاقه داشته است. نظام‌دوست در این برنامه تلویزیونی از دوران کودکی‌اش گفت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

از کودکی در کوچه فوتبال بازی می‌کردم و دروازبانی می‌کردم. از تیرچراغ برق بالا می‌رفتم. بازی‌های دخترانه‌ام خیلی خصوصی بود. در دبیرستان سه رشته تجربی، انسانی و ریاضی بود. رشته گرافیک هم مختص عده خاصی بود. ما پنج تا بچه بودیم و اوضاع مالی خوبی نداشتیم که به رشته گرافیک برویم. در نهایت به رشته تجربی رفتم، اما خودم احساس می‌کردم که چیز دیگری را دوست دارم. .

اما چطور شد نظام‌دوست وارد عرصه بازیگری شد؟ این بازیگر در پاسخ به این سؤال برای اولین بار گفت که به سروش خلیلی معرفی شده است. او در توضیحِ بیشتر چنین بیان کرد: من را به سروش خلیلی معرفی کردند. آقای خلیلی هم من را به یک گروه تئاتر آزاد معرفی کرد. آنجا با دنیای جدیدی که خیلی رویایی بود آشنا شدم. در آن تئاتر نقش اصلی را بازی کردم.

بخش‌هایی از برنامه «پرواز ۵۷» به کارگردانی مهران مدیری پخش شد که تولید سال ۱۳۷۲ است.

او سپس درباره علاقه‌مندی‌هایش نسبت به کارتون‌ها و انیمیشن‌ها گفت: بین تمام کارتون‌هایی که پخش می‌شد فوتبالیست‌ها را دوست داشتم. حاج زنبورعسل و پینوکیو را هم خیلی دوست داشتم. بچه‌های مدرسه والت را هم خیلی دوست داشتم.

نظام‌دوست به نکته جالبی اشاره کرد درباره سریالی که پخش می‌شد و علی دونده بود؛ می‌گفت تا علی در مسابقه دو پیروز شد، بار‌ها گریه کردم. (با پخشِ بخش‌هایی از یک سرود قدیمی که توسط نوجوانان اجرا میشد، اشک‌های خانم بازیگر آغاز شد.) او سپس درباره بغض و گریه‌اش گفت: وقتی این سرود را می‌دیدم، به این فکر می‌کردم که اگر روزی پدرم را از دست بدهم چقدر بد خواهد شد. در کوچه‌ای که زندگی می‌کردیم، بسیاری از همسایه‌های ما به جبهه رفتند و شهید شدند. ما نسل قوی هستیم.

او درباره سریال‌هایی که در زمانِ گذشته پخش می‌شد، گفت: از میان سریال‌هایی که آن زمان پخش می‌شد، سریال «آیینه» را خیلی دوست داشتم. سریال «دریک» را هم خیلی دوست داشتم. اصلاً بخش دریک در برنامه «ساعت خوش» که تیکه کلامِ «میزنم توی دهنت» رو داشت، اون تیکه کلام من بود.

در بخشِ دیگری از برنامه، آخرین گام کارگردان حسین فردرو (سال تولید ۱۳۶۶) پخش شد؛ او پس از پخشِ این آیتم، گفت: سال ۱۳۷۲ بود که برای برنامه نوروز ۱۳۷۳ بازیگر می‌خواستند. من هم رفتم تست دادم و انتخاب شدم و بازی کردم. در آن سال‌ها تئاتر و برنامه‌های تلویزیونیِ زیادی کار کردم.

او درباره نحوه بازیگری‌اش به نکته جالبی اشاره کرد که: برای شرکت کردن در کلاس‌های بازیگری به ۹ هزار تومان نیاز داشتم که با گریه و زاری این پول را از خانواده گرفتم. پخش برنامه نوروز ۷۳ از تلویزیون خیلی برایم جذاب بود. پدرم با بازیگر شدنم خیلی مخالف بود. اما کم کم وقتی کارهایم را دید، دیگر مخالفتی نداشت.

بخش‌هایی از ساعت خوش به کارگردانی مهران مدیری، تولید سال ۱۳۷۳ پخش شد.

نظام‌دوست درباره ساعت خوش مهران مدیری، گفت: بعد از آن در ساعت خوش بازی کردم. این برنامه واقعا طرفداران بسیاری داشت و خیابان‌ها در زمان پخش این برنامه خلوت می‌شد.

او افزود: بهمن ۱۳۷۳ به گروه اجتماعی شبکه یک رفتم که در آنجا سریال‌های زیادی را بازی کردم. در ادامه هم به سمت بازی در فیلم‌های سینمایی رفتم. پس از «ساعت خوش» دیگر تئاتر بازی نکردم.

بازیگر سریال نون‌خ تأکید کرد: پدر و مادرم اهل رشت هستند. خیلی از کار‌هایی که بازی کردم، لهجه گیلکی داشتم؛ به همین دلیل خیلی‌ها فکر می‌کنند که من در رشت به دنیا آمده‌ام.

او خاطرنشان کرد: کمدی را خیلی دوست دارم، چون در نقش‌های کمدی بیشتر می‌توان مردم را خنداند. اما نقش‌های جدی را هم دوست دارم.

نظام‌دوست در بخشِ پایانی صحبت‌هایش وقتی مجری از او پرسید اگر از میان درگذشتگان بخواهد یک نفر را انتخاب کند که دوباره او را ببیند، چنین واکنشی نشان داد: اول از همه دوست دارم پدرم را ببینم. دلم خیلی برایش تنگ شده است. پدرم اردیبهشت ۱۳۸۶ درگذشت. ماه‌چهره خلیلی را خیلی دوست دارم ببینم. دو شب قبل از اینکه فوت کند، با او صحبت کردم. دلم برایش خیلی تنگ شده است. علی انصاریان را هم خیلی دوست دارم ببینم.

انتهای پیام/

برچسب ها: نعیمه نظام دوست اخبار تلویزیون

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نعیمه نظام دوست اخبار تلویزیون خیلی دوست داشتم نعیمه نظام دوست هم خیلی دوست دوست دارم بازی کردم پخش می شد ساعت خوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۸۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون

آفتاب‌‌نیوز :

مدتی است که در راستای حمایت سازمان صداوسیما از سریال‌های شبکه نمایش خانگی، سریال‌ها و برنامه‌های جدید شبکه نمایش خانگی از بخش‌های خبری تلویزیون معرفی می‌شوند.

به همین منظور سریال «افعی تهران» به تازگی و به عنوان یکی از سریال‌های دارای مجوز از ساترا، در برنامه «بسته پیشنهادی» شبکه دو سیما معرفی و برای تماشا به مخاطبان پیشنهاد شد.

سریال «افعی تهران» در طول مدت پخش حاشیه‌هایی را هم به همراه داشته است و برخی رسانه‌ها درباره گریم و موقعیت تعدادی از شخصیت‌ها از جمله کاراکتر سحر دولتشاهی به عنوان تراپیست انتقاد‌هایی را مطرح کردند.

سامان مقدم کارگردانی این سریال را برعهده دارد. پیمان معادی هم نقش اصلی سریال را بازی کرده و هم فیلمنامه را با پویا مهدوی‌زاده نوشته است.

«افعی تهران» ماجرای قاتلی را تعریف می‌کند که مقتولین خود را مسموم می‌کند و از همین رو به افعی معروف است. نکته جالب، اما در مورد این قاتل این است که تمام مقتولین او، افرادی هستند که سابقه کودک‌آزاری دارند. حال در این میان یک منتقد و مدرس سینما، در حال تلاش برای ساختن فیلمی از این اتفاق است که با مخالفت مراجع قانونی مواجه می‌شود. اما در برهه‌ای از زمان، اجازه ساخت این فیلم توسط پلیس صادر می‌شود، چرا که پلیس می‌خواهد از این طریق، قاتل را دستگیر کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • ملاقات با یک دوست و هموطن؛ ترکیب احتمالی آرسنال مقابل بورنموث
  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • پنالتی نبود، مهرداد محمدی باید اخراج می‌شد
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • معرفی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ ۸۲ صاحب‌الأمر (عج) استان قزوین 
  • کرگر: بازی جمال موسیالا را بیشتر از جود بلینگام دوست دارم